Maketi Tekonolosi potu mama - Tuputupu ae, Fa'asologa, ma Va'aiga (2019 - 2024) Va'aiga lautele o Maketi

O le maketi tekonolosi potu mama sa taulia i le $ 3.68 piliona i le 2018 ma ua faamoemoe e oʻo atu i le $ 4.8 piliona i le 2024, i le CAGR o le 5.1% i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga (2019-2024).

  • Ua fa'ateleina le mana'omia mo oloa fa'amaonia.O fa'amaoniaga lelei eseese, e pei o siaki ISO, National Safety and Quality Health Standards (NSQHS), ma isi, ua fa'atulafonoina mo le fa'amautinoaina o tulaga mo le gaosiga o gaosiga ma oloa gaosi o lo'o tausisia.
  • O nei tusipasi lelei e mana'omia ai oloa e gaosia i totonu o se potu mama, ina ia mautinoa ai le fa'aitiitia o le faaleagaina.O se taunuuga, o le maketi mo tekinolosi potu mama ua molimauina le faʻatupulaia tele i nai tausaga talu ai.
  • E le gata i lea, o le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina e uiga i le taua o tekinolosi potu mama e faʻamoemoeina e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o maketi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, talu ai o le tele o atunuʻu o loʻo faʻatupulaʻia o loʻo faʻateleina le faʻatagaina o le faʻaogaina o tekinolosi potu mama i le vaega o le soifua maloloina.
  • Ae ui i lea, o le suia o tulafono faatonutonu a le malo, aemaise lava ile pisinisi o oloa taumafa taumafa, o loʻo taofia ai le faʻaaogaina o tekinolosi potu mama.O tulaga maualuga o lo'o fa'atulagaina e nei tulafono, lea e toe fa'aleleia ma fa'afou i taimi uma, e faigata ona ausia.

Vaaiga o le Lipoti

O le potu mama o se fale e masani ona fa'aogaina e fai ma vaega o gaosiga fa'apitoa tau alamanuia po'o su'esu'ega fa'asaienisi, e aofia ai le gaosiga o mea tau vaila'au ma microprocessors.O potu mama ua mamanuina ina ia faatumauina le maualalo o le maualuga o vaega, e pei o le pefu, meaola o le ea, poʻo mea faʻafefe.

Tulaga Autū Maketi

Filifiliga Maualuga Maualuga e molimauina ai le tuputupu aʻe taua ile Vaitaimi Faʻaaliga

  • E fa'aogaina e fa'amama fa'alelei le laminar po'o le fa'afefe o le ea.O nei faamama potu mama e masani lava 99% pe sili atu le lelei i le aveeseina o vaega e sili atu nai lo le 0.3 microns mai le sapalai o le ea o le potu.E ese mai i le aveeseina o mea laiti, o nei faamama i totonu o potu mama e mafai ona faʻaoga mo le faʻasaʻoina o le ea i totonu o potu mama e tasi.
  • O le saosaoa o le ea, faʻapea foʻi ma le va ma le faʻatulagaina o nei faamama, e aʻafia uma ai le faʻaogaina o vaega ma le faʻavaeina o ala vevesi ma sone, lea e mafai ai ona faʻaputu ma faʻaitiitia mea e ala i le potu mama.
  • O le faʻatupulaia o maketi e fesoʻotaʻi saʻo ma le manaʻoga mo tekonolosi potu mama.Faatasi ai ma suiga o manaoga o tagata faatau, o kamupani o loʻo teu faʻafaigaluega i matagaluega R&D.
  • O Iapani o se paionia i lenei maketi ma se vaega tele o lona faitau aofaʻi ua sili atu i le 50 tausaga ma e manaʻomia le tausiga faʻafomaʻi, ma faʻamalosia ai le faʻaogaina o tekonolosi potu mama i totonu o le atunuʻu.

Asia-Pasefika e Fa'atino le Saosaoa o le Fa'atuputeleina ole Vaitaimi Va'aiga

  • Ina ia faatosina mai tagata tafafao maimoa, o loʻo faʻalauteleina e le auʻaunaga soifua maloloina lo latou auai i Asia ma le Pasefika.Faʻateleina pateni faʻamutaina, faʻaleleia tupe teufaafaigaluega, faʻalauiloaina o tulaga fou, ma le manaʻomia mo le faʻaitiitiga o tupe faʻafomaʻi o loʻo faʻaosoina uma le maketi mo vailaʻau faʻaola, ma faʻapea ona aʻafia ai le maketi o tekonolosi.
  • E sili atu le lelei o Initia i luga o le tele o atunuu i le gaosiga o vailaʻau faʻafomaʻi ma oloa, ona o punaoa, e pei o le maualuga o tagata faigaluega ma le poto masani.O le fale gaosi oloa a Initia o le lona tolu sili ona tele, i le tulaga o le voluma.O Initia foi o le kamupani pito sili lea ona tele o fualaau faasaina i le lalolagi atoa, e tusa ma le 20% o le tele o oloa auina atu i fafo.Ua va'aia e le atunu'u se vaega tele o tagata popoto (saienitisi ma inisinia) o lo'o i ai le malosi e fa'aulu ai le maketi o vaila'au i tulaga maualuluga.
  • E le gata i lea, o le fale gaosi oloa Iapani o le lalolagi lona lua-tele alamanuia, i tulaga o le faatauina atu.O le faitau aofaʻi o tagata matutua o Iapani ma le matua o le 65+ e sili atu i le 50% o tau o le soifua maloloina a le atunuʻu ma o loʻo faʻamoemoe e faʻaosoina le manaʻoga mo falemaʻi vailaʻau i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le faatupulaia o le tamaoaiga o le tamaoaiga ma le faaitiitia o tau o fualaau faasaina, o le mafuaaga foi lea o le faatupulaia o lenei pisinisi.
  • O nei mea faʻatasi ma le faʻateleina o le faʻaogaina o tekinolosi faʻaautomatika e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o maketi i le itulagi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga.

Fa'afanua Tauvaga

O le maketi o tekonolosi potu mama e feololo le vaevaeina.O mana'oga tetele mo le fa'atuina o kamupani fou e mafai ona fa'asa maualuga i nai itulagi.E le gata i lea, o le aufaipisinisi maketi e sili atu le avanoa i luga o tagata fou faatoa ulufale mai, aemaise lava i le mauaina o avanoa i auala o tufatufa ma galuega suʻesuʻe.O tagata fou e ulufale mai e tatau ona nofouta i suiga masani i gaosiga ma fefaʻatauaiga i totonu o pisinisi.O tagata fou e ulufale mai e mafai ona fa'aogaina fa'amanuiaga tau tamaoaiga.O nisi o kamupani autu i le maketi e aofia ai le Dynarex Corporation, Azbil Corporation, Aikisha Corporation, Kimberly Clark Corporation, Ardmac Ltd, Ansell healthcare, Clean Air Products, ma Illinois Tool Works Inc.

    • Fepuari 2018 - Na faasilasila e Ansell le faʻalauiloaina o le GAMMEX PI Glove-in-Glove System, lea e faʻamoemoe e avea ma faʻatau muamua, o le faʻaogaina muamua o le faʻapipiʻi totigilima e fesoasoani e faʻalauteleina potu taʻavale saogalemu e ala i le faʻaogaina vave ma faigofie faʻalua. totini lima.

Taimi meli: Iuni-06-2019

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
Tuu lau Feau