ITALIA & PARUTEPA NOFOA VENTIL MAKETI

I le 2021, na maua ai e Italia le malosi o le tuputupu aʻe i le maketi o le ea, pe a faʻatusatusa i le 2020. O lenei tuputupu aʻe na faʻaosoina i se vaega e ala i faʻasalalauga faʻamalo avanoa mo le toe faʻafouina o fale ma tele lava i le maualuga o le malosi o le malosi e fesoʻotaʻi ma le mamanu o le vevela. fa'alelei, ma mea ea malulu (HVAC) i fale fou pe toe fa'afouina.

Ole mea lea e fa'alagolago i se va'aiga fou fa'a-decarbonized o Europa o lo'o tula'i mai.O le va'aiga e fa'atatau i le mea moni o le tele o fale fa'asoa i totonu o le Iuni a Europa (EU) ua tuai ma le lelei ma e nafa ma le 40% o le fa'aaogaina o le malosi ma le 36% o kasa greenhouse (GHG) fa'aoso i le eria.O le toe fa'atulagaina o le fa'asoa faufale, o le mea lea, o se fua fa'atatau mo le decarbonization, i le fatu o le Roadmap 2050 o sui o le EU.

O le ea i totonu o fale Europa o loʻo atinaʻe faʻatasi ma le atinaʻeina o fale toetoe lava Zero Energy Buildings (nZEBs).Ua fa'atulafonoina nei nZEB i lalo o le Fa'atonuga a Europa (EU) 2018/844, lea e fa'atonuina ai o fale fou uma ma fa'afouga tetele e tatau ona pa'u i totonu o le fa'avae o le faufale sili ona lelei o le nZEB.O nei fale lelei, e le gata i le nofoia ma le le nofomau, e faʻaaogaina le ea faʻainisinia, o se mea taua tele mo le faʻamafanafanaga ma le faʻasaoina o le malosi.

 

Italia 2020 vs 2021

fa'amatalaga hrv Europa

O le maketi o le ea a Italia na siʻitia e tusa ma le 89% mai le 7,724 iunite i le 2020 i le 14,577 iunite i le 2021, ma faʻateleina foi e tusa ma le 70% mai le € 6,084,000 (e tusa ma le US $ 6.8 miliona) i le 2020 i le € 10,314,000 miliona. i le 2021 e pei ona faʻaalia i le Ata 1, faʻaalia vave le tuputupu ae, e tusa ai ma le Assoclima fuainumera fuainumera.

O faʻamaumauga o maketi faʻafefe a Italia i totonu o lenei lipoti e faʻavae i luga o se faʻatalanoaga ma Eng.Federico Musazzi, failautusi aoao a Assoclima, o le Italia Italia o le gaosiga o HVAC faiga federated i ANIMA Confindustria Meccanica Varia, le Italia faʻalapotopotoga faʻapisinisi o loʻo fai ma sui o kamupani o loʻo galulue i le vaega o inisinia.

Talu mai le 1991, o loʻo faʻatulagaina e Assoclima se suʻesuʻega faʻamaumauga faʻaletausaga i luga o le maketi mo vaega o le ea malulu.O lenei tausaga, na faʻaopoopoina e le faʻalapotopotoga le vaega faʻafefe o le nofoia, e aofia ai le tafe lua ma le fale e tasi / fale e nofo ai i totonu o le faʻaleleia o le vevela, i lona aoina o faʻamaumauga ma faia ai se lipoti faʻamaumauga HVAC talu ai nei.

Talu ai ona o le tausaga muamua lea o le aoina o faʻamatalaga i luga o le ea e nofo ai, e mafai ona le faʻatusalia le tau aofaʻi o le maketi Italia atoa.O le mea lea, i se tulaga atoatoa, o le aofaʻi o faʻatauga o fale faʻafefe i Italia e mafai ona sili atu le maualuga nai lo le faʻatusalia i le fuainumera.

Europa: 2020 ~ 2025

Na valoia e Studio Gandini e faapea o le maketi o le ea i totonu o EU 27 atunuu ma Peretania o le a faaluaina i le 2025 pe a faatusatusa i le 2020, faatupulaia mai le tusa ma le 1.55 miliona iunite i le 2020 i le 3.32 miliona iunite i le 2025, i lana lipoti, 'Nofo ma Non-residential. Ventilation: Lipoti Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻatauga - Maketi Europa 2022'.O le maketi ea nofoia i totonu o le lipoti e aofia ai vaega tutotonu ma faʻavasegaina mo fale nofofua ma fale mautotogi, aemaise lava i le lua tafe ma le faʻafefe o le vevela toe faʻaleleia.

fa'amatalaga hrv Europa

E pei ona fa'aalia i le Ata 2, i le vaitau o le 2020 i le 2025, o lo'o va'aia e le lipoti le tele o atina'e mo le fa'aleleia o le ea, fa'afouina o le ea, fa'amamaina o le ea, ma le fa'amamaina o le ea i totonu o fale, lea o le a ofoina atu ai avanoa fa'apisinisi tetele mo le gaosiga o vaega e fa'afoeina le ea (AHU). , iunite fa'atauga fa'apisinisi, ma iunite fa'aola fale e fa'aleleia atili ai le soifua maloloina o fale ma sili atu ona gafatia.

Ina ua maeʻa le lomiga muamua i le 2021, na lolomiina e Studio Gandini le lomiga lona lua o le lipoti i lenei tausaga.O galuega su'esu'e muamua ma lona lua e fa'amaoni atoatoa i le fa'afouina o le ea, fa'amamaina o le ea, ma le fa'amamaina o le ea, ina ia mafai ai ona malamalama lelei i le aofa'i o maketi ma le tau i EU 27 atunu'u ma Peretania.

Mo le fa'aleleia o le vevela o fale, na fausia ai e Holtop nisi HRV nofomau mo tagata fa'atau e filifili, o lo'ofa'apipi'i puipui erv,tūsa'o ervmafola-tu erv.I le feagai ai ma le COVID-19 tulaga, na atiina ae foi Holtoppusa sterilizaiton ea foufa'atasi ai ma le ultraviolet gremicidal, lea e mafai ona malosi e tape ai siama ma siama i se taimi puupuu.

Afai e te fiafia i soʻo se oloa ma e te manaʻo e maua nisi faʻamatalaga, faʻamolemole lafo mai ia i matou se suʻesuʻega pe kiliki le app chat app i le itu taumatau pito i lalo e maua ai nisi faʻamatalaga.

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole va'ai:https://www.ejarn.com/index.php


Taimi meli: Iul-07-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
Tuu lau Feau