utaina pusa mo Bangladesh PCR Poloketi

O le teuina ma le utaina lelei o le atigipusa o le ki lea e maua ai le uta i se tulaga lelei pe a maua e le matou tagata faatau i le isi pito.Mo lenei poloketi potu mama a Bangladesh, sa nofo le matou pule o le poloketi Jonny Shi i luga o le nofoaga e vaavaaia ma fesoasoani i le faagasologa atoa o uta.Na ia faʻamautinoa o loʻo faʻapipiʻiina lelei oloa e aloese ai mai le faʻaleagaina i le taimi o felauaiga.

O le potu mama e 2100 sikuea mita.Na maua e le kalani le Airwoods mo le HVAC ma le potu mama ma le fa'atauga o mea.E 30 aso mo le gaosiga ma matou fa'atulaga ni koneteina se lua 40 futu mo le utaina o oloa.O le pusa muamua na lafo i fafo i le faaiuga o Setema.O le container lona lua na lafo i fafo ia Oketopa ma o le a vave ona maua e le kalani ia Novema.

Aʻo leʻi utaina oloa, matou te asiasia ma le faʻaeteete le atigipusa ma ia mautinoa o loʻo lelei ma leai ni pu i totonu.Mo le matou koneteina muamua, matou te amata i mea tetele ma mamafa, ma faʻapipiʻi laupapa sanuisi i luga o le puipui pito i luma o le koneteina.

Matou te faia a matou lava fa'amau laupapa e fa'amautu ai mea i totonu o le koneteina.Ma ia mautinoa e leai se avanoa gaogao i totonu o le atigipusa mo a tatou oloa e sui i le taimi o felauaiga.

Ina ia mautinoa le sa'o lelei o le fa'ao'oina ma le puipuiga, sa matou tu'uina fa'ailoga o le tuatusi fa'apitoa a le tagata o tausia ma fa'amatalaga o uta i atigipusa uma i totonu o le koneteina.

O oloa ua lafo i le uafu, ma o le a vave ona maua e le tagata faatau.A oʻo mai le aso, matou te galulue vavalalata ma le tagata faʻatau mo la latou galuega faʻapipiʻi.I Airwoods, matou te tuʻuina atu auaunaga tuʻufaʻatasia i soʻo se taimi e manaʻomia ai e a matou tagata faʻatau se fesoasoani, o loʻo i ai pea a matou auaunaga.


Taimi meli: Oke-26-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou
Tuu lau Feau